Хочу своїй дружині якийсь гарний букет подарувати на день народження. Троянди вже їй багато років купував, а тепер хочу щось оригінальне купувати, здивувати. Порадьте будь ласка)
Альтернатива трояндам у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-11-21 12:14:06
Хочу своїй дружині якийсь гарний букет подарувати на день народження. Троянди вже їй багато років купував, а тепер хочу щось оригінальне купувати, здивувати. Порадьте будь ласка)
ой дарено ви так про троянди, я от простт їх обожнюю, тому б з задоволенням їм би отримували в подарунок кожного разу і якийсь інші квіти мені взагалі не потрібні
Поделиться32021-11-21 12:21:09
ой дарено ви так про троянди, я от простт їх обожнюю, тому б з задоволенням їм би отримували в подарунок кожного разу і якийсь інші квіти мені взагалі не потрібні
Потрібно ж хоч іноді бути оригінальним чоловіком для своєї дружини і я не бачу що в цьому нічого поганого. Думаю моя дружна і не трояндам буду дуже рада)
Поделиться42021-11-21 12:42:03
Ось це я розумію шляхетний і гарний вчинок для дружини - купити якийсь незвичайний букет. В нас звичайно на всі випадкb потрібно дарувати троянди і жінки навіть їм завжди дуже раді, бо чоловіки в нас квіти дуже рідко дарують. Але в них навіть особливого вибору немає, тому що заходиш в будь який маленькій квітковий магазин, а там крім троянд зараз нічого і немає, ну можлива ще хризантеми будуть, але чесно кажучи це не квіти для дарування на день народження.
Вам потрібно дивитись в сторону великих квіткових магазині, де асортимент не обмежується трояндами. Ось зараз можна еустоми подарувати чи навіть букети з тюльпанів, або ранункулюси. Короче кажучи, вибір є, головне знайти хороший магазин. Наприклад це може бути львівський магазин https://kvitna.ua/ Сам там купую квіти і завжди не троянди. НА Гугла картах можете почитати відгуки про нього https://g.page/kvitna?share Магазин гарно працює і позитивні вігуки тому доказ. Так що вибирайте)